صافکاری و سپرسازی و لیسه گیری ماشین ناصر الهایی در اهواز
صافکاری و سپرسازی و لیسه گیری ماشین ناصر الهایی انجام تمامی خدمات صافکاری سپرسازی و pdr و لیسه گیری از صفر تا صد ماشین به صورت شبانه روزی و صافکاری به صورت بلد برای انواع خودروهای ایرانی و خارجی بدون رنگ با کیفیت بالا و با کادری مجرب زیر نظر آقای ناصر الهایی
صافکاری کاپوت یکی از اساسی ترین مشاغل مربوط به خودرو است که هر کسی یقینا در طول زندگی خود یکبار با آن سر و کار داشته است و یا به نوعی مستقیم و غیر مستقیم با آن ارتباط داشته است.
اتومبیل شما سرمایه شماست و حفظ زیبایی و سلامت آن باید برای شما از اولویت بالایی برخوردار باشد. در نتیجه در صورت هر گونه بروز خرابی و آسیب برای اتومبیل شما باید سریعا و بدون صرف زمان زیادی در جهت صافکاری کاپوت خود اقدام کنید.توجه به پیشرفت هر روزه ی علم و فناوری صافکاری و بروز تغییرات شگرف هر روزه در آن با ابزاری نوین به عنوان جدیدترین ابزار صافکاری رو به رو می شویم یا به نحوی به گوشمان می رسد.
جدید ترین ابزار صافکاری که در زمینه ی این فناوری در دنیا عرضه شده است دستگاه مکنده می باشد که بدون هیچ گونه تخریب و رنگ ریزی و کم ترین فشار و همین طور بدون صرف زمان و انرژی زیادی این کار را به راحتی برای شما میسر می کند.
امروزه شما میتوانید خط و خش هایی که در اثر وقوع تصادف روی ماشین شما ایجاد میشود را با لیسه گیری برطرف کنید تا آسیب جدی به بدنه خودروتان وارد نشود. اغگر نمیدانید لیسه گیری چیست و با چه قیمتی برای ماشین شما انجام میشود میتوانید وارد لینک زیر شوید
تعمیرات انواع سپرهای خودرو :
سپر ماشین بر اساس نوع اتومبیل در انواع متفاوتی تولید شده اند، تفاوت عمده سپرها در نوع اتومبیل شاسی یا سدان و کاربرد خودرو مورد نظر است. سپرها به دو صورت فلزی و پلیمری تولید می شوند که در ادامه توضیح می دهیم.
سپر باید جدا شود:
قبل از شروع باید کیسه هوا غیر فعال شود. باید تمام پیچ و مهره های سپر باید باز شوند و سپر از محل خود جدا شود. برای تعمیر سپر جلو این پیج ها در زیر کاپوت قرار دارند و جهت تعمیر سپر عقب نیز در زیر سپر و داخل صندوق عقب باید پیچ ها باز شوند.
تعمیر سپر ماشین:
تمام برجستگی هایی که روی سپر ایجاد شده است باید به طور کامل برداشته شوند. هر گونه لبه برآمده و تیز باید کاملا صاف شوند. با سمباده مخصوص سطح کاملا صاف و یکدست نمایید.
سطح سپر ار تمیز کنید:
با استفاده از استون که یک پاک کننده عالی برای خاک و چربی روی سپر است تمام سطح سپر ماشین را تمیز کرده تا رزین روی سپر از بین برود.
سپر را در نور و روشنایی مجدد بررسی کنید:
در نهایت برای تکمیل سپرسازی پس از سمباده زدن باید در نور کامل کل سپر بررسی شود و در صورت وجود ترک های ریز دوباره با استفاده از مایع سفت کننده محل را پر کرده و پس از خشک شدن دوباره کل آن را سمباده بزنید. سپس در نهایت برای یکدست شدن آن با استفاده از اسپری رنگ، کل سطح را رنگ بزنید.
صافکاری بدون رنگ:
همان گونه که در قسمت فوق توضیح داده شد، برای صافکاری در روش های مدرن به دستگاه های متعددی نیاز است که تمامی این دستگاه ها دارای کارایی یکسانی هستند. مزیت استفاده از این تجهیزات، وارد نشدن آسیب به سطح و رنگ خودرو است. ( تمامی فعالیت های این تجهیزات بر روی سطح داخلی خودرو اعمال می شود.) ابزارهای چسپی تگرگ کش، دستگاه مکنده، دستگاه هات باک، دستگاه بادگیر بی رنگ، دستگاه نقطه زن و صافکاری میله ای (PDR) از این دست تجهیزات هستند.
در روش های صافکاری بدون رنگ قطعات آسیب دیده بی رنگ ترمیم شده که باعث عدم تعویض آن قطعه می شوند و دارای نقش به سزایی در قیمت خودرو هستند. زیرا، عوض کردن قطعه فابریک، باعث افت قیمت ماشین می شود. از دیگر مزایای استفاده از این شیوه ها، جلوگیری از برش دادن قطعات دوبل خودرو، باز نکردن قطعه های خودرو در اکثر مواقع، باقی نماندن هیچ گونه اثر خوردگی و باعث عدم آسیب به رنگ خودرو است.
صافکاری PDR
Pointless dent repair یکی از روش های صافکاری بی رنگ و به معنی تعمیر بدنه خودرو بدون رنگ است و در مواردی که آسیب های بدنه خودرو کم بوده و بدون نیاز به اعمال ضربات شدید، بدنه خودرو ترمیم شده به کار گرفته می شوند. مهم ترین ابزار انجام این روش میله pdr است که دارای استحکام فراوانی بوده و از جنس فولاد با آلیاژ های متفاوت هستند. این میله ها ناهمواری های زیرین خودرو را به خوبی برطرف کرده و مانع از موج آن ها می شوند. میله های پی دی آر در چندین مدل با کارایی در قسمت های مختلف خودرو موجود هستند و معمولا به صورت یک پکیج کامل در بازار تجهیزات صافکاری عرضه می شوند.
انواع میله های pdr شامل موارد زیر است:
میله چرخشی: جهت استفاده در نقاطی که امکان چرخش میله وجود دارد.
میله اهرمی: جهت استفاده برای اهرم در قطعات جدا شونده مانند کاپوت.
میله دم ماهی: جهت استفاده در نقاطی با فضای کم برای انجام عمل صافکاری
یکی از فرآیند هایی که بعد از تصادف بر روی بدنه صورت می گیرد صافکاری است که به دو نوع با رنگ و بی رنگ تقسیم می شود. در صافکاری با رنگ ، بر اثر ضربه های سنگین و شدیدی که به بدنه وارد می شود رنگ بدنه ریخته می شود و به همین دلیل بدنه به رنگ آمیزی نیاز پیدا می کند و پس از این فرآیند برحسب نوع خودرو و بخش رنگ شده از قیمت خودرو کم می شود. اما در صافکاری بی رنگ که اکثراً به صورت جزئی است ، ضربات وارده برای صافکاری به آرامی صورت می گیرد و در اثر این فرآیند رنگ بدنه نمی ریزد و به همین دلیل از قیمت ماشین کاسته نمی شود مگر این که در اثر صاف کردن ، بخش مورد نظر دارای موج شود که در این حالت نیز کمی از قیمت خودرو کاسته می شود
لیسه گیری چیست؟
یکی از راه های برطرف کردن و از بین بردن خط و خش بدنه قلم گیری است که در پایان کار به راحتی قابل تشخیص است و باب دل بسیاری از افراد نیست. اما در لیسه گیری خط و خش های بدنه خودرو با لایه های رنگ پر می شود که در نهایت در صورت دقت و تمیزی کار نقاش ، تقریباً خط و خش مورد نظر دیگر به چشم نمی آید. در گذشته برای لیسه گیری از کارت اعتباری و یا کارت تلفن استفاده می شد اما امروزه از یک وسیله که انعطاف پذیر است و لیسه نام دارد استفاده می شود.
با استفاده از لیسه ، یک لایه رنگ بر روی خط و خش قرار می گیرد و پس از خشک شدن آن ، دوباره همین کار تکرار می شود و یک لایه رنگ دیگر بر روی رنگ خشک شده قرار می گیرد. این کار تا جایی ادامه پیدا می کند که خط کاملاً پر شود و با اطراف خود هم سطح شود. در این مرحله با سمباده زدن بر روی سطح لیسه گیری شده بخش هایی که نا همواری ایجاد کرده اند را از بین می برند تا کل سطح یکدست شود. پس از یکدست شدن سطح مورد نظر ، بر حسب نیاز ، دوباره یک لایه رنگ را در محل مورد نظر قرار می دهند تا کار تمیز تر و بهتر به نظر بیاید. در نهایت کلر که یک لایه محافظ و براق کننده است را بوسیله لیسه به روی سطح می زنند تا رنگی که در طی لیسه گیری در خط و خش قرار گرفت را براق و از آن محافظت کند. در پایان کار دوباره سطح مورد نظر را سمباده می زنند تا یکدست شود و سپس محل مورد نظر را پولیش می کنند.
09169111678
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید