الو فیش در بوشهر
" ماهی شوریده "
جزء خوشمزه ترین ماهیان دریا
از میگو تغذیه می کند
دارای طعم لذیذ و همه پسند
بدون تیغ و فقط دارای یک استخوان میانی
دارای گوشتی سفید بدون تیغ و بدون بو
مناسب سرخ کردن و شکم پر
سرشار از کلسیم و فسفر است و به استحکام و تقویت استخوان ها کمک می کند، تقویت سیستم ایمنی
در حفظ و پرورش عضلات بسیار تاثیرگذار است و روند کاهش وزن را آسان تر می کند
انرژی زا و روحیه بخش است به کاهش استرس و افسردگی کمک می کند
باعث تقویت و رشد مغز به خصوص مغز جنین در دوران بارداری و مغز کودکان و نوجوانان در سنین رشد می شود
به جوانسازی و سلامت پوست، رفع چین و چروک، رفع جوش و آکنه و درمان نازایی کمک می کند، قلب را تقویت می کند و عملکرد آن را بهبود می بخشد
" ماهی شِعری "
پرگوشت با بافتی منسجم
بدون تیغ دارای بدنی پهن و بدون چربی
دارای گوشت سفید رنگ و بسیار لذیذ
مناسب سرخ کردن، کبابی، قلیه ماهی، ته انداز، لخلاخ یا دمپخت ماهی، شکم پر
رنگ سفید مایل به زرد
دارای ویتامین های گروه B (B12 ,B6 ,B3 ,B2 ,B1) و ویتامین های محلول در چربی (A, D ,K) که برای سلامت و کارکرد بهینه بدن مفید است
" ماهی جش سفید "
معروف به ماهی مقوا
دارای گوشت سفید و بسیار لذیذ بدون بو
دارای کالری بالا ، مقادیر بالای پروتئین، سدیم، انواع ویتامین های A , D , K
بدن تیغ و تنها دارای یک استخوان درشت در میانه کمر که به راحتی جدا می شود
ماهی جش هنگام پخت از خود روغنی آزاد می کند که در طعم آن مزه بی نظیری ایجاد می کند
مناسب کبابی، سرخ کردن و انواع طبخ
دارای فسفر فراوان و مناسب برای مصرف افراد مسن
مصرف ماهی کخو برای چه کسانی مفید است؟
بیماران قلبی، بیماران مبتلا به کم خونی، افراد با مشکلات گوارشی، مشکلات تیروئید، افرادی که رژیم های پروتئینی دارند.
با مدیریت سرکار خانم شیخیانی
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید